Telefon Suport 0754 625 090

Transfer WebSite Gratuit

Transfer WebSite Gratuit de la alt furnizor la RDH

Transfer WebSite Gratuit

Iti oferim serviciul ‘Transfer WebSite Gratuit’, complet gestionat de inginerii nostri specializati in transferul site-urilor de la un al furnizor la RDH. Apeland la serviciul nostru vom transfera toate fisierele, adrese de email, bazele de date de la actualul furnizor de servicii de gazduire la RDH.

Vom avea grija sa mentinem orice configuratie personalizata creata pentru site-ul sau site-urile tale. Dupa ce transferul a fost finalizat tot ce ai de facut este sa modifici name serverele, astfel incat transferul sa fie cat se poate de transparent si fara intreruperi.

Tot ce ai de facut este sa comanzi unul din serviciile de gazduire web dupa ce serviciul de gazduire web de la RDH a fost activat este necesar sa trimiti un email la office@rdh.ro sau sa deschizi un tichet de suport cu urmatoarele informatii:

1. Datele de acces la contul de gazduire de la vechiul furnizor.
2. Data si momentul din zi cand putem initia transferul.
3. Eventuale cerinte specifice pentru versiunea PHP compatibila cu site-ul tau.

Este important sa citesti informatiile de mai jos in legatura cu conditiile in care poate fi realizata migrarea.

Contactează un consultant RDH

Dacă ai nevoie de detalii sau vrei să găsești cea mai bună ofertă pentru afacerea ta.

cpanel

cPanel

cPanel este un panou de administrare foarte intuitiv, care iti permite sa administrezi usor un domeniu prin intermediul unei interfete web.

CloudLinux

CloudLinux este un sistem de operare bazat pe Linux, special creat pentru comunitatea găzduire web, cu scopul de avea un mediu bine definit pentru fiecare cont de găzduire în parte.

litespeed

LiteSpeed

Litespeed Web Server este un server web cu performanţe superioare Apache. Este al 4-lea web server ca şi popularitate la nivel mondial.

jetbackup

R1Soft

JetBackup este o solutie de backup premium pe care o punem la dispozitia clientilor nostri, detinatori de conturi shared, pe langa solutia de la R1Soft sau cea clasica de backup manual din cPanel.

DATA CENTER RDH

Conectivitate

Conectivitatea serviciilor RDH este realizata prin interconectari stabile cu mari operatori nationali si internaţionali.

Infrastructura si echipamente

Folosim echipamente de ultima generatie, servere IBM, HP, Supermicro, echipate cu procesoare Intel Xeon, harduri SSD si switch-uri Cisco.

Backup R1Soft

Serviciul de Backup profesional R1Soft realizează cate o copie zilnică a fișierelor, emailurilor si a bazelor de date, care se psstrează timp de minim 10 zile.

Firewall DoS/DDoS

Toate serviciile de gazduire beneficiaza de un sistem profesional de protectie anti-flood si in cazul unoi atac DoS/DDoS, elimina pachetele malitioase.

Parteneri

rdh-parteneri

Copyright © 2007 - 2022 RDH. Toate drepturile rezervate.
back to top