Telefon Suport 0754 625 090

Modalitati de Plata

Puteti achita factura RDH prin Sms, Card, Paypal, Transfer Bancar, Terminale Cash, Paysafecard.

RDH va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie , puteti plati cum va este mai usor sau mai convenabil. Pentru a plati trebuie sa parcurgeti toti pasii pana la finalizarea comenzii, apoi veti fi redirectionat in zona clienti unde la sectiunea Facturile Mele veti gasi factura pe urma dati click pe ea sa o deschideti si veti observa in partea dreapta sus optiunea de plata aferenta fiecarei modalitati.

rdh-plata-prin-bancaPlata prin Transfer Bancar

Beneficiar: RDH SRL
IBAN (RON): RO82BTRLRONCRT0508769001
IBAN (EUR): RO32BTRLEURCRT0508769001
Banca: Banca Transilvania

Dupa finalizarea comenzii ve-ti primi pe email o factura proforma , aceasta factura se poate achita prin transfer bancar daca aveti un cont deschis la o banca din Romania sau puteti acceseaza contul dvs de Internet Banking si completati un Ordin de Plata conform datelor din factura proforma. Pentru persoanele care nu detin un cont bancar pot plati la ghiseul Bancii Transilvania. Platile prin Transfer Bancar pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice.

rdh-plata-cu-cardulPlata cu cardul

rdh-tipuri-de-carduri
Daca detineti un card bancar de credit sau debit puteti efectua plata serviciilor online cu cardul dvs. Plata este confirmata si serviciile comandate sunt activate instant. Acest serviciu de plata este oferit de catre MobilPay.

rdh-plata-prin-paypalPlata prin Paypal

Puteti alege sa platiti serviciile achizitionate online prin intermediul Paypal. Aveti nevoie de un credit sau debit card si de un cont pe www.paypal.com . Acest instrument de plata este cel mai folosit si cel mai recomandat de catre noi deoarece serviciile platite prin aceasta metoda de plata sunt activate instant.

rdh-plata-prin-smsPlata prin Sms

rdh-operatori-plata-sms
Puteti plati serviciile noastre si prin sms , aceasta plata poate fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice.
Pentru aceasta metoda de plata nu se genereaza facturi fiscale , deducerea cheltuielilor pentru aceste plati se face prin intermediul facturii de telefonie mobila care include si aceste costuri.

rdh-plata-terminale-cashTerminale Cash

Puteţi achita cu numerar serviciile noastre prin ZebraPay si QIWI. Serviciul functioneaza prin introducerea la terminalul ZebraPay / QIWI a codului de comanda emis de www.rdh.ro in momentul finalizarii comenzii.

Terminalele ZebraPay / QIWI se găsesc marile suprafete comerciale precum Carrefour, Kaufland, Auchan, Billa, Cora, Metro, sau retele regionale precum Diana, Annabella, Succes, magazine de cartier cu program prelungit de lucru sau non-stop, piete, benzinarii, dar si universitati private/de stat si campusuri universitare.

rdh-paysafecardPaysafecard

Puteti sa platiti serviciile noastre prin intermediul cartelelor internationale Paysafecard. Aceste cartele se pot cumpara din orice punct de vanzare PayPoint sau Posta Romana precum si in multe alte locatii acreditate Paysafecard in Romania si in lume.

Parteneri

rdh-parteneri

Copyright © 2007 - 2022 RDH. Toate drepturile rezervate.
back to top