Licenta CloudLinux

          CloudLinux este un sistem de operare ce permite impunerea de restrictii in ceea ce priveste nivelu de resurse utilizate de fiecare cont. Cu acest sistem de operare resursele serverelor sunt alocate mult mai efficient catre posesori de conturi.

          Sistemul de operare CloudLinux are rolul de a mentine serverele online char daca acestea sunt supuse unui trafic imens. Iar acest lucru va genera niste clienti fericiti. Aceasta performanta este posibila datorita faptului ca fiecare client este izolat cu un numar de resurse bine stabilite. Asadar daca mediul virtual al unui client va fi bombardat cu trafic, ceilalti clienti nu vor avea de suferit. Spre deosebire de sistemele de hosting traditionale nu ofera control asupra clientilor individuali. Asta inseamna ca in momentul in care un client genereaza trafic toti celialti clienti de pe un server vor fi incetiniti sau mai rau vor fi deconectati.

          Asadar CloudLinux isi izoleaza clientii astfel incat, indiferent de ce s-ar intampla, acestia nu isi pot depasi resursele alocate si celalti clienti vor ramane neafectati.

         Beneficiati de instalarea gratuita daca aveti vps sau servere dedicate de la noi.

          Licentele nu se activeaza la plata prin sms sau romtelecom.

Licenta Pret lunar
CloudLinux (pentru cpanel)
11,50 €

Comanda

CloudLinux (pentru alte servere)
12,50 €

Comanda

Suntem o firma neplatitoare de tva si preturile afisate pe acest site sunt preturi finale.