14 iul.

Ce este nou la cPanel versiunea 106 ?

Echipa cPanel a anunțat noile funcții și remedieri în cea mai recentă versiune a soluției populare de gestionare a serverelor.

Echipa cPanel a introdus noile caracteristici și remedieri în versiunea 106 de cPanel . Echipa a anunțat, de asemenea, că versiunea 106 de cPanel a fost lansată la nivelul EDGE. În noua versiune, secțiunea Top Tools a fost înlocuită cu secțiunea Favorite din interfața WHM Home. Permite utilizatorilor să personalizeze secțiunea Favorite cu caracteristicile lor preferate.

Favorite personalizabile

Echipa a adăugat și o categorie Favorite în meniul de navigare lateral. Instrumentele adăugate la secțiunea Favorite vor apărea și în categoria Favorite. În cea mai recentă versiune, echipa a adăugat funcțiile Username, Hostname, OS, versiunea cPanel și Load Averages în partea de sus a interfeței WHM. În versiunea 106, echipa a adăugat, de asemenea, setarea Permite actualizarea e-mailului de contact nesigur în secțiunea Securitate a interfeței Tweak Settings a WHM.

Forțați prefixul scurt pentru setarea bazelor de date MySQL și MariaDB este, de asemenea, adăugat la secțiunea SQL a interfeței Tweak Settings a WHM. Forțează serverul la MySQL și prefixele bazei de date MariaDB la opt caractere. Opțiunea Activare jurnal API este adăugată și la secțiunea Înregistrare a interfeței Tweak Settings a WHM, permițând utilizatorilor să înregistreze:

– Apeluri de funcție cPanel API 1 reușite sau eșuate.
– Apeluri de funcții cPanel API 2 reușite.
– Apeluri de funcții UAPI reușite.

Toate pachetele de gazduire web beneficiaza gratuit de cPanel

Leave a reply